2008-10-20

Black Balloon

Helgen var otroligt nog ganska bra, trots förlusterna. Ni hörde, OBBK flickor u17 är ej längre obesegrade. Hade lite otur med spelet, men vi kommer tillbaka. I Växjö så var det lite tuffare, 6 pers någorlunda friska. Vi hada iallfall lite support från en viss Oliver och John, kul att se er guys.
För en gångs skull är det en lugn vecka som väntar, jäklar vilken kännsla. Har äntligen fattat hur man får in videos i iPoden ( tack Joel) så har lagt in Hercules, lite smått kärlek på disneyfilmer.

Är snart lov också, det har försvunnit i huvudet, men det är bara dennavecka ut och sen blir det sova av. Nårgorlunda iallafall.
Kom o tänka på det, är himla mörkt nu för tiden. Kanske inte är så konstigt i och med att det håller på att bli vinter, men det gör mig faktist inget. Känns liksom ganska mysigt på något sätt, ännu en anledning till att klunka varm oboy liksom. Picture perfect skulle vara att typ, ha en egen lägenhet, helt själv, och kunna sitta och kolla på tv och äta Ben and Jerry och bara vara. svamel svamel, ska ta tag i mitt rum och kanske sova ett slag.
have a nica life

Inga kommentarer: